Göteborgs Fria Tidning upphör | Göteborgs Fria

Göteborgs Fria Tidning upphör

Det blev nyligen klart att Göteborgs Fria Tidning inte får något presstöd nästa år, på grund av att upplagan är för låg. Eftersom presstödet är en viktig del av ekonomin tvingas vi lägga ner utgivningen vid årsskiftet.

"Det finns inget positivt och peppigt sätt att säga detta kära läsare; från och med årsskiftet kommer GFT upphöra både som pdf och med artiklar på webben. Men förtvivla bara lagom, Fria tidningen finns kvar och vårt fokus dör aldrig", skriver Göteborgs Fria Tidnings chefredaktör.

Läs hela Madelene Axelssons Inledare här.

Göteborgs Fria är inte den enda tidningen som läggs ner. Av Fria-titlarna är det endast Fria Tidningen som fortsätter. Om du idag prenumererar på Göteborgs Fria, Stockholms Fria, Landets Fria eller Sesam omvandlas din prenumeration vid årsskiftet till en prenumeration på Fria Tidningen, som kommer varje onsdag och fredag.

Om du hellre vill ha tillbaka pengar som motsvarar så mycket som är kvar av din prenumeration – eller om du vill byta till en ETC-tidning istället för Fria Tidningen – ska du skicka in det här formuläret.

Har du några frågor? Kontakta kundtjänst.

© 2022 Göteborgs Fria