Synpunkten


Caspar Behrendt
Fria Tidningen

Kolla Twitter, lämna Afghanistan

ANNONSER

Rekommenderade artiklar

Synpunkten
:

Ska Neoconopticon göra oss rika och säkra?

På tågstationen i Hamburg patrullerade militärer här om veckan. Så såg det ut i alla fall. De hade skottsäkra västar, gröna kläder och riktigt stora vapen. Det visade sig att det var vanliga poliser. I varje tysk polispatrull finns sedan någon månad tillbaka en person som håller i ett vapen som liknar ett avsågat hagelgevär. På grund av terrorhotet. Inte något speciellt terrorhot alltså, utan det där allmänna, kliande hotet.

Fria Tidningen
Synpunkten
:

Nu blåser vi rent det här jäkla landet

Härligt med denna friska fläkt från visselpiporna på Gotland. Jag känner redan hur klimatet blir bättre och tankarna klarnar. Låt oss ta i allihopa och blåsa rent hus överallt. De som plötsligt säger sanningen kallas ju visselpipeblåsare på engelska. De som säger: ”Nä vänta nu det här går för långt. Man FÅR faktiskt inte bygga på stranden, inte ens om man är öns största företagare. Stanna tåget! PIIIIIIIIP!”

Fria Tidningen
Synpunkten
:

Politiskt nonsens

”Vi skickar inga gnällspikar till Bryssel.” Otroligt att Folkpartiet vill få mig att rösta på dem med det budskapet. Jag blev så provocerad av valaffischen att jag bestämde mig för att rota i arkiven.

Fria Tidningen

© 2024 Fria.Nu